MOBIL WC BÉRLÉS

Cégünk fő profilja a mobil wc bérlés szolgáltatása, de emellett eladással, értékesítéssel is foglalkozunk. Akár egyéni (magánszemély) megrendelésről van szó, akár nagyobb cégek keresnek fel bennünket, számíthatnak arra, hogy gyorsan és elvárásaiknak megfelelően a legjobb minőségű szolgáltatásokkal látjuk el őket.

MOBIL WC BÉRLÉS

Cégünk fő profilja a mobil wc bérlés szolgáltatása, de emellett eladással, értékesítéssel is foglalkozunk. Akár egyéni (magánszemély) megrendelésről van szó, akár nagyobb cégek keresnek fel bennünket, számíthatnak arra, hogy gyorsan és elvárásaiknak megfelelően a legjobb minőségű szolgáltatásokkal látjuk el őket.

mobil-wc berles

Standard (alap) mobil wc bérlés:

A bérelehtő mobil wc fülkéje küllemében megfelel a modern kor elvárásainak. A mobil wc belül megfelelően tágas, a kabin
szellőző rendszere elősegíti, hogy állandó friss levegő jusson be. Az egyik legerősebb műanyagból készült,
teherbíró képessége is kiemelkedő, így építkezésekhez, nagyobb kivitelezésekhez is ajánlott. Van benne egy
pissoiret valamint wc papír tartó, kézmosó lehetőség.

mobil-wc-berles-toipro

Daruzható mobil wc bérlés:

Méreteiben megegyezik a standard kivitelű mobil wc-vel. Előnye, hogy -főleg nagyobb építkezéseken, ahol
állandó darut használnak a különböző építőanyagok mozgatásához- többszintes épületek kivitelezésénél bármelyik szintre feldaruzható. Ez sok energiát, időt spórol meg az ügyfélnek.

mobil-wc berles

Mozgáskorlátozott mobil wc bérlés:

Kifejezetten a mozgáskorlátozottak számára készül. A mobil wc fülke talpazatán nincsen küszöb, a talajjal egy szinten helyezkedik el, ezáltal akadálymentesen megközelíthető kerekesszékesek számára is. Nagy belső tere lehetővé teszi további egy kísérő (segítő) ott tartózkodását is.

Mobil wc bérlése – Szívesen segítünk az igények felmérésében, és ismertetjük szolgáltatásainkat a mobil wc bérlésben még kevésbé jártas ügyfeleinknek.

Egyéni ajánlatunkban figyelembe vesszük a résztvevők létszámát, de természetesen van lehetőség már 1 db-tól akár több száz darab mobil wc megrendelésére, bérlésére is. 
Az árazás függ attól is, hogy milyen messze kell szállítani a mobil toaletteket, illetve milyen gyakran kérnek ürítést. A mobil wc bérlése alap esetben tartalmazza a heti egy, fix napon történő tisztítási szolgáltatást. Maga a tisztítás minden esetben a helyszínen zajlik, amely magában foglalja a tartály tartalmának eltávolítását, a mobil wc külső-és belső fertőtlenítését, valamint a fogyóanyagok (wc papír, kézfertőtlenítő, kézmosó víz) feltöltését.

mobil-wc-berles-toipro

Minőségi mobil wc bérlése a TOIPRO.hu – tól

Bérelhető mobil wc szolgáltatásról általánosságban

Mobil WC bérlés és a mobil WC vásárlás szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy biztonságos és higiénikus WC-ket biztosítsunk különböző rendezvényekhez és munkahelyekhez. Rugalmas és megbízható szolgáltatásunkkal biztosítjuk, hogy vendégei és dolgozói kényelmesen és biztonságosan használhassák a WC-ket.

Széles választékunkban megtalálhatók a legkorszerűbb mobil WC-k, amelyek alkalmasak kisebb és nagyobb rendezvényekhez is. WC-inket rendszeresen karbantartjuk és tisztítjuk, hogy mindig higiénikus és friss állapotban legyenek. 

Szakértő csapatunk segítségével könnyen és gyorsan telepítjük a WC-ket a kívánt helyre, és biztosítjuk a megfelelő működést. Az egyszerű telepítés és használat mellett a WC-ket könnyen mozgathatók és szállíthatók, így könnyen alkalmazkodnak a változó igényekhez.

Vállalkozásunk szolgáltatásaival biztosítjuk, hogy rendezvényei és munkahelyei mindig megfelelő WC-szolgáltatást nyújtsanak vendégeiknek és dolgozóiknak.

 

Válasszon minket, és élvezze a kényelmes és biztonságos mobil WC bérlése szolgáltatásunk előnyeit!

Call Now ButtonHÍVOM